GORDIAS - strong solutions - design of steel structures
Login
RO  |  HU  |  EN

NYITÓLAP RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSAINK PORTFÓLIÓ HÍREK/ESEMÉNYEK KAPCSOLAT
Prima pagina » SZOLGÁLTATÁSAINK » Szoftverforgalmazás » Általános leírás

Általános leírás

site_logo.jpg

A ConSteel szoftver egy speciálisan acélszerkezetek tervezésére szolgáló program, amely segítséget nyújt a tervezés különböző szakaszai során: modellezés, számítás, dokumentáció, keresztmetszet szerkezeti csomópontok, modell export.

A szoftver látványos 3D grafikus felhasználói felületet biztosít négy különböző modell nézettel, amelyben kényelmes modellkezelő lehetőségek állnak a felhasználók rendelkezésére: fejlett snap, kótázás, láthatósági beállítások és feliratozási funkciók.

A ConSteel és Tekla Structures, ConSteel és StruCad, illetve a ConSteel és Bocad* közötti interoperabilitás révén a felhasználónak lehetősége nyílik az elemzett modell szerkezeti csomópontokkal történő egyidejű exportjára, ezáltal csökkentve a szerkezet tervezési és modellezési költségeit.

A ConSteel szoftver hatékonysága elsősorban annak tulajdonítható, hogy a fejlesztők napi kapcsolatban állnak gyakorló tervezőkkel, akik folyamatosan használták a fejlődő programot és ötleteikkel, kéréseikkel maguk is részt vesznek a fejlesztésben.

További információkért kérjük látogassa meg a ConSteel honlapját: www.consteelsoftware.com vagy elemezze az alábbi segédanyagokat:

ConSteel angol nyelvű ismertető

csJoint angol nyelvű ismertető

 

Contact
Positive SSL