GORDIAS - strong solutions - design of steel structures
Login
RO  |  HU  |  EN

PRIMA PAGINA DESPRE NOI SERVICIILE NOASTRE PORTOFOLIU NOUTĂȚI / EVENIMENTE CONTACT
Prima pagina » Serviciile noastre » Distribuție de Software » Prezentare generală

Prezentare generală

site_logo.jpg

ConSteel vă pune la dispoziție o soluție completă pentru birourile de proiectare, în special pentru cele implicate în proiectarea de structuri metalice. ConSteel acoperă toate fazele procesului de proiectare: modelare, analiză structurală standard; examinare detaliată a secțiunilor și a îmbinărilor structurale; oferă o documentație flexibilă.

Metoda de analiză și proiectare abordată de ConSteel utilizează metodologii cu totul actuale ale standardelor structurale moderne tratând modelul 3D ca un întreg pe tot parcursul procesului. Interoperabilitatea unică între ConSteel și Tekla Structures, ConSteel și StruCad, ConSteel și Bocad* oferă posibilitatea utilizatorului să exporte modelul analizat împreună cu nodurile atribuite reducând astfel costurile de detaliere.

ConSteel este dezvoltat de către o echipă profesionistă de experți structuriști, ingineri și programatori care sunt în contact continuu cu utilizatorii. Filosofia noastră este să punem la dispoziția utilizatorilor o flexibilitate unică în direcția dezvoltării având in vedere cele mai actuale nevoi în activitatea lor de zi cu zi.

Pentru mai multe informații puteți vizita www.consteelsoftware.com sau puteți consulta documentația de mai jos:

Broșură Consteel

Broșură Consteel csJoint

 

Contact
Positive SSL